Advies nodig? Op dit moment gesloten. Morgen bereikbaar vanaf 07.00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Verwarming Thermostaat

ATAG Thermostaat

Bestel uw nieuwe Atag thermostaat snel en eenvoudig in de Warmteservice webshop. Door ons vaste lage prijzen beleid weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor uw nieuwe thermostaat. Wilt u graag meer advies bij het kiezen van uw nieuwe Atag thermostaat? Bel of bezoek dan de Warmteservice vestiging in uw regio. Onze verkoopmedewerkers hebben een gedegen interne opleiding achter de rug en worden constant geïnformeerd over nieuwe producten en ontwikkelingen.

Soorten thermostaten bij Warmteservice

In onze webshop vindt u drie soorten thermostaten. Kamerthermostaten waarmee de gewenste temperatuur voor een ruimte kan worden ingesteld. Deze thermostaat werkt op de CV en is niet te programmeren. Klokthermostaten die u van tevoren kunt instellen, maar die ook handmatig tijdelijk warmer of kouder gezet kunnen worden. En thermostaten met weersafhankelijke regeling die de stooklijn van de ketel aanpassen op de buitentemperatuur. Bekijk hieronder ons aanbod thermostaten van Atag en bestel eenvoudig online.

11 resultaten

Toegepaste filters

Merk

ATAG×
Meer
×
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Op dit moment gesloten. Morgen bereikbaar vanaf 07.00.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Op dit moment gesloten. Morgen bereikbaar vanaf 07.00.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Op dit moment gesloten. Morgen bereikbaar vanaf 07.00.
×