Advies nodig? Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00
Menu
€ 0,00 incl. btw
0
Sluiten
Sluiten

Badgeiser

(2 producten)

Waar vindt u een nieuwe badgeiser? Kijk in het assortiment van Warmteservice voor een geiser. Wij hebben voor u badgeisers van de gerenommeerde merken Bosch, Fasto en Vaillant. Natuurlijk zijn ze allemaal zeer aantrekkelijk geprijsd. Want ook voor badgeisers geldt het vaste lage prijzen beleid van Warmteservice.

Een passende geiser voor uw badkamer

Als u op zoek bent naar een nieuwe badgeiser, bent u bij Warmteservice aan het juiste adres. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw badkamer. Dankzij hun grote kennis over de verschillende producten, zorgen zij dat u een badgeiser krijgt die aan uw wensen voldoet. Voor meer informatie gaat u naar een van onze 60 vestigingen of bekijkt u onze website.

Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00
×