Advies nodig? Vandaag tot 22.00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Boiler en kokend water kraan Doorstroomsysteem Doorstroomtoestel gasgestookt

Doorstroomtoestel gasgestookt

Een doorstroomtoestel is een compacte warmwaterunit, die werkt als een geiser maar een hogere warmwateropbrengst heeft. Warmteservice verkoopt doorstroomtoestellen van het merk Sentry. De WH doorstroomtoestellen van Sentry zijn compact en hebben een indrukwekkende tapcapaciteit. Koud douchen behoort tot het verleden!

Energiezuinige doorstroomtoestellen

De doorstroomtoestellen zijn voorzien van een drietraps modulerende brander, waardoor een maximaal rendement van 85% kan worden behaald. Het toestel heeft geen permanente warmwatervoorraad nodig om direct warmwater te produceren en kent geen stilstandverliezen. De WH is dus niet alleen royaal met warm water, maar ook nog eens zuinig met energie!

Wilt u weten of een doorstroomtoestel aansluit bij uw wensen? Neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers.

×
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
×