Advies nodig? Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten

Geiser

Op zoek naar een aantrekkelijk geprijsde geiser? Kijk dan in het assortiment geisers van Warmteservice. Hier vindt u douche- en baduitvoeringen. Voor elke ruimte bieden we u een passende geiser, tegen een scherpe prijs!

Verschillende typen geisers

Zowel onze badgeisers als onze douchegeisers zijn leverbaar in gesloten uitvoering. Ook voor al uw geiseronderdelen kunt u online bij Warmteservice terecht.

De voordelen van een geiser

Een geiser kent vele voordelen. Ze zijn zowel in aankoop en verbruik goedkoper dan voorraadtoestellen, zoals boilers. Dit komt doordat ze het water pas verwarmen als er vraag naar is. Daarnaast is de hoeveelheid water die geisers kunnen leveren onbeperkt. Nooit meer zonder warm water dankzij uw nieuwe geiser!

Deskundig advies over de aankoop van uw geiser

Op de vraag welke geiser u het best kunt aanschaffen, geven onze deskundige medewerkers u graag antwoord. Ook met andere vragen, opmerkingen of problemen kunt u bij hen terecht. Onze medewerkers hebben een uitgebreide productkennis. Zij hebben namelijk allemaal onze vakkundige interne opleiding genoten. Voor voordelige geisers en een deskundig en onafhankelijk advies, bent u bij Warmteservice aan het juiste adres.

Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00.
×