Advies nodig? Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Huis & Gereedschap Airconditioning
Op zoek naar een airco?
Bekijk dan hier ons ruime assortiment.

Airco kopen?

Wilt u een airco kopen? Bij Warmteservice vindt u een ruim assortiment. Zo hebben wij diverse modellen mobiele airco’s maar ook een ruim assortiment split unit airco’s. Voor iedere situatie hebben wij de juiste airco. Bovendien zijn al onze airco’s van A-merken zoals Qlima, Carrier, Panasonic en Haier.

Geschikt voor diverse ruimtes

De airco’s zijn geschikt voor ruimtes zoals slaapkamers, woonkamers en keukens. Mocht het in bepaalde periodes erg koud zijn dan zijn de meeste airco’s ook geschikt om deze ruimtes te verwarmen. Met uw mobiele airco of uw slit unit airco kunt u dus koelen en verwarmen. Zo maakt u het hele jaar door gebruik van uw airconditioning.

Voordeel mobiele airco

Het voordeel van een mobiele airco is dat deze verplaatsbaar is. Hij staat ook direct klaar om gebruikt te worden. Het is een kwestie van de stekker in het stopcontact, slang naar buiten en instellen op de gewenste temperatuur. Nadeel is wel dat de slang altijd naar buiten moet. Gelukkig worden de meeste mobiele airco’s geleverd met een raamafsluiter waar de slang in doorheen gedaan kan worden.

Voordeel split unit airco

Gaat u voor een vaste airco, ofwel een split unit airco? Het voordeel van deze airco’s is dat hij niet in de weg staat omdat hij op de muur gemonteerd wordt. Daarnaast hoeft u ook geen slang door het raam te doen en kunt u hem dus altijd aan zetten, ook wanneer u weg bent.

Bestel uw airco online

Uw nieuwe airco en airco toebehoren bestelt u snel en eenvoudig online. Heeft u een installateur nodig voor het aansluiten van de airco? Warmteservice kan u in contact brengen met een installatiebedrijf bij u in de buurt. Kom voor meer informatie over airco's langs bij een van de Warmteservice vestigingen in uw regio. Wilt u weten welke airco het beste aansluit bij uw wensen? Neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers.
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00.
×