Advies nodig? Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten

Onderlaag

Als verwarmingsspecialisten weten we bij Warmteservice dat effectieve verwarming om meer draait dan de toevoer van warme lucht alleen. Voor een groot deel draait het er om de warmte vast te houden. Daarom helpen we u ook graag met isolatie. We leveren verschillende soorten isolatiemateriaal. Bedekt u een nieuw dak? Of het dak van een bestaand pand? Dan helpen wij u graag met advies en materiaal voor succesvolle dakbedekking. We leveren onder andere voordelige onderlagen.

Al uw materiaal thuisbezorgd

De rollen die wij leveren bestaan uit een weefsel van glasvlies en polyester. U bevestigd ze door ze mechanisch vast te spijkeren. U vindt een overzicht van deze voordelige onderlagen op onze website. U bekijkt daar ook eenvoudig al het andere materiaal voor dakbedekking in ons assortiment. U bestelt het ook eenvoudig via onze site. Binnen twee werkdagen leveren we dan al het benodigde materiaal bij u af. Eerst nog advies nodig? Bel ons of kom langs in een van onze 68 vestigingen.

×
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00.
×