Advies nodig? Vandaag tot 22.00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten

Shingles

Dakshingles bieden een goed alternatief voor de traditionele dakbedekking . De afgelopen jaren zijn ze enorm in populariteit gestegen. Shingles zijn het meest gebruikte dakbedekkingmateriaal ter wereld, na de keramische dakpannen. Dakshingles worden vooral veel gebruikt voor blokhutten en tuinhuisjes. Bekijk nu ons complete aanbod fraaie Bitumen dakshingles, met een afwerking van leislag in verschillende kleuren, online.

Shingles: eenvoudig in gebruik

Onze shingels zijn eenvoudig in gebruik, makkelijk te verleggen en verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren. Warmteservice heeft in zijn assortiment dakshingles voor een zeer gunstige prijs. Ook informeren en adviseren onze deskundige medewerkers u graag over de verschillende mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van shingles? Bestel deze dan in onze webshop of bezoek een van onze 67 vestigingen bij u in de buurt. Voor u het weet heeft u de dakshingles van uw keuze in huis!

×
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
×