Advies nodig? Vandaag tot 22.00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Dakbedekking Dakbedekkingsmateriaal

Dakbedekkingsmateriaal

Als u op zoek bent naar voordelige dakbedekking, moet u een kijkje nemen in onze online shop of langsgaan bij een Warmteservice vestiging bij u in de buurt. Van zink en lood tot dreentegels en isolatiemateriaal, alles wat u nodig heeft op het gebied van dakbedekking vindt u bij Warmteservice.

Advies over de juiste dakbedekking

In onze online shop trachten wij u zo goed mogelijk te begeleiden met de keuze van uw materialen. Heeft u toch nog vragen over dakbedekking? Bel of bezoek de Warmteservice vestiging in uw regio. Onze verkoopmedewerkers hebben een gedegen interne opleiding gevolgd en worden constant geïnformeerd over nieuwe producten en ontwikkelingen. Op basis van deze kennis kunnen zij juist op uw specifieke wensen en vragen over dakbedekking ingaan.

Dakbedekking voor een voordelige prijs

Natuurlijk hangt ook aan onze producten voor dakbedekking een voordelig prijskaartje. Warmteservice hanteert voor alle producten een vaste lage prijs beleid, zodat u nooit te veel betaalt.

Dakshingles zijn de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen en bieden vooral voor gebruik op blokhutten en tuinhuisjes een goed alternatief voor traditionele dakbedekking.

Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
×