Advies nodig? Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00
Menu
€ 0,00 incl. btw
0
Sluiten
Sluiten

Lichtkoepels

(6 producten)

Een lichtkoepel brengt licht op een zolder of in een trappenhuis. Warmteservice heeft diverse maten lichtkoepels van het merk JET BIK die u kunt bestellen in de webshop. Plaats uw order vandaag nog online! Of bezoek één van onze 60 vestigingen door heel Nederland en laat u adviseren door een van onze deskundige medewerkers.

Lichtkoepel met ventilatiemogelijkheid en dakbetreding

De lichtkoepels die u kunt bestellen bij Warmteservice zijn uitgevoerd in verschillende maten en soorten. Zo zijn er lichtkoepels met een ventilatiemogelijkheid of met mogelijkheden tot dakbetreding, door een ruimere opening. U kunt er ook voor kiezen om een lichtkoepel te bestellen met elektrische bediening. Kies voor een ronde of piramide vorm en ga voor een dubbelwandige of enkelwandige uitvoering.

Toegepaste filters

Dakbedekking× Lichtkoepel× Lichtkoepels×
×
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00
×