Advies nodig? Vandaag tot 22.00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Dakbedekking Lichtkoepel

Lichtkoepel

Bent u op zoek naar een geschikte lichtkoepel voor uw huis of pand? Heeft u behoefte aan meer natuurlijk licht op zolder, een slaapkamer of trappenhuis? Dan is een lichtkoepel de juiste oplossing. Bij Warmteservice kunt u terecht voor een ruim assortiment lichtkoepels, altijd een lichtkoepel die voor u geschikt is.

Een lichtkoepel kiezen die bij uw situatie past

Warmteservice heeft een uitgebreid assortiment zodat u altijd een passend lichtkoepel voor uw situatie kunt bestellen. Zo zijn er tal van soorten en maten waaronder lichtkoepels met koepelopstand, dakuitsparing of zolderraam. Ook voor betere ventilatie is een lichtkoepel een uitkomst.

Heeft u vragen over het plaatsen van uw lichtkoepel?

Bij het plaatsen van een lichtkoepel komt veel kijken, waar u wellicht vragen over hebt. Het deskundige personeel van Warmteservice kan u hierin adviseren en eventueel in contact brengen met een installateur die het lichtkoepel voor u kan plaatsen.

×
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
×