Advies nodig? Vandaag tot 22.00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten

Douche WTW

Huizen worden steeds beter geïsoleerd waardoor het gasverbruik voor verwarming van de woning steeds lager wordt. Het tapwaterverbruik neemt echter toe. Er wordt veel meer en langer gedoucht. In een goed geïsoleerd huis is meer gas nodig voor het tapwater dan voor de verwarming van het huis. Het energieverbruik voor het verwarmen van tapwater kan verregaand worden teruggebracht door warmteterugwinning uit het douchewater.

Bij het douchen gaat veel warmte rechtstreeks met het douchewater het riool in. Q-Blue en Itho Daalderop hebben een warmtewisselaar, de douche wtw, ontwikkeld waarmee het water dat naar de douche gaat wordt (voor-)verwarmd door het afvoerwater van de douche. Als alle warmte teruggewonnen zou kunnen worden dan zou je onbeperkt kunnen douchen zonder gasverbruik. In de praktijk kan niet alle warmte worden teruggewonnen, maar wel een aanzienlijk deel.

Bestel via onze webshop

Uw douche WTW bij Warmteservice bestellen is veilig en eenvoudig. Wanneer u uw douche WTW bij Warmteservice bestelt wordt deze meestal binnen één of twee werkdagen bezorgd. Ook is het mogelijk om producten op te halen bij één van onze vestigingen. De plaatsing van de warmteterugwinunit kunt u het beste aan een ervaren installateur overlaten. Warmteservice kan u in contact brengen met een installateur bij u in de buurt. Voor vragen kunt u contact opnemen via onze contactpagina.

Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
×