Advies nodig? Vandaag tot 22.00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten

Omvormers zonnepanelen

Gebruik onze zonnepanelen-calculator om het meest optimale pakket te berekenen.

Een omvormer voor zonnepanelen zorgt ervoor dat de opgewekte gelijkstroom (DC - Direct Current) door de zonnepanelen wordt omgezet in bruikbare wisselstroom (AC - Alternating Current). Wisselstroom gebruikt u voor al uw huishoudelijke apparatuur. Deze wisselstroom kan ook uitgewisseld worden met de energieleverancier indien uw zonnepanelen meer opbrengen dan u op dat moment verbruikt. De omvormer is dus een essentieel onderdeel van uw zonnepanelensysteem. Het vermogen van de omvormer wordt afgestemd op het totale vermogen (Wp) van uw zonnepanelen.

De juiste omvormer voor uw zonnepanelen

Warmteservice kan altijd adviseren voor de juiste omvormer bij uw zonnepanelen. Alle topmerken kunnen wij leveren. In het assortiment zitten omvormers van Goodwe, Solis, SolarEdge en Omnik. Ook voor optimizers, aansluitmateriaal en montagesets bent u bij Warmteservice aan het juiste adres.

Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
×