Advies nodig? Vandaag tot 22.00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Duurzaam Zonnepanelen Zonnepaneel

Zonnepanelen kopen

Gebruik onze zonnepanelen-calculator om het meest optimale pakket te berekenen.

Zonnepanelen zijn er in verschillende maten en kleuren. Welke zonnepanelen zijn voor u het meest geschikt. U kunt hierbij kijken naar het estetische, zwarte zonnepanelen met monocellen of donkerblauwe panelen met polycellen. Ook kunt u kiezen voor de dunne film zonnepanelen, ook wel CIS-panelen genoemd. Het vermogen van zonnepanelen wordt uitgedrukt in Wattpiek, afgekort Wp. Een zonnepaneel met een capaciteit van bijvoorbeeld 300 Wp levert meer op dan een zonnepaneel van 270 Wp. Maar de 270 Wp zonnepaneel is goedkoper in de aanschaf.

Wanneer het dakoppervlak beperkt is, wilt u zonnepanelen met een hoog vermogen. Kijk in dat geval naar het aantal Wp. Hoe hoger de waarde, hoe meer capaciteit u uit uw dakoppervlak haalt. Onder ideale omstandigheden kan 100% van het vermogen van een zonnepaneel gehaald worden. Vaak is dit niet het geval, dit hangt onder andere samen met de buitentemperatuur, positionering van de zonnepanelen, hellingshoek van de plaatsing en locatie.

Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
×