Advies nodig? Vandaag tot 22:00 bereikbaar
Menu
€ 0,00 Incl. BTW
0
Sluiten
Sluiten
Home Elektra Zonnepanelen

Zonnepanelen

(168 producten)

Duurzame energie: zonnepanelen maken het mogelijk. De prijzen van zonnepanelen zijn de laatste jaren flink gedaald, waardoor steeds meer huishoudens zelf stroom kunnen genereren. De voordelen hiervan? Lagere energiekosten en een lagere belasting van het milieu.

Advies bij het kiezen van zonnepanelen

Welk vermogen past het beste bij uw huishouden of bedrijf? Hoe leest u de prestaties van het systeem uit? Wij krijgen geregeld vragen over de zonnepanelen in ons assortiment en kunnen ons goed voorstellen dat u die ook heeft. Dankzij onze landelijke dekking vindt u altijd een Warmteservice vestiging bij u in de buurt. Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen over onze duurzame producten met plezier, zodat u de juiste keuze maakt. Ook brengen wij u graag in contact met een erkende installateur.

Wilt u weten of u via de overheid subsidie kunt aanvragen voor uw zonnepanelen, kijk dan hier .

Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Vandaag tot 22:00 bereikbaar
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22:00 bereikbaar
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22:00 bereikbaar
×