Zonnepanelen

Duurzame energie: zonnepanelen maken het mogelijk. De prijzen van zonnepanelen zijn de laatste jaren flink gedaald, waardoor steeds meer huishoudens zelf stroom kunnen genereren. De voordelen hiervan? Lagere energiekosten en een lagere belasting van het milieu.  lees verder

Zonnepanelen

Duurzame energie: zonnepanelen maken het mogelijk. De prijzen van zonnepanelen zijn de laatste jaren flink gedaald, waardoor steeds meer huishoudens zelf stroom kunnen genereren. De voordelen hiervan? Lagere energiekosten en een lagere belasting van het milieu.

Advies bij het kiezen van zonnepanelen

Welk vermogen past het beste bij uw huishouden of bedrijf? Hoe leest u de prestaties van het systeem uit? Wij krijgen geregeld vragen over de zonnepanelen in ons assortiment en kunnen ons goed voorstellen dat u die ook heeft. Dankzij onze landelijke dekking vindt u altijd een Warmteservice vestiging bij u in de buurt. Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen over onze duurzame producten met plezier, zodat u de juiste keuze maakt. Ook brengen wij u graag in contact met een erkende installateur.

Wilt u weten of u via de overheid subsidie kunt aanvragen voor uw zonnepanelen, kijk dan hier.

lees minder
Chat met ons
WhatsApp