Advies nodig? Vandaag tot 22:00 bereikbaar
0
Sluiten
Sluiten
Home Verwarming Sfeerhaard en gaskachel Elektrische sfeerhaard

Elektrische sfeerhaard

(15 producten)

Faber Elektrische sfeerhaard

Met een elektrische sfeerhaard van Faber brengt u een heerlijke, warme sfeer in uw woonkamer. Warmteservice verkoopt sfeerhaarden in verschillende stijlen, er zit dus altijd een model bij dat aansluit bij uw wensen en interieur.

Werking van een elektrische sfeerhaard van Faber

In een elektrische sfeerhaard van Faber zitten verschillende reflecterende stroken die zich op een draaiende as bevinden. Door het draaien ontstaat een bepaald vlammenbeeld. Tegenwoordig is dit beeld meestal niet meer van echte vlammen te onderscheiden. De meeste elektrische sfeerhaarden van Faber hebben ook een beperkte mogelijkheid om te verwarmen.

Advies over een elektrische sfeerhaard van Faber

Bestel een elektrische sfeerhaard van Faber heel eenvoudig online bij Warmteservice. Wilt u liever eerst een persoonlijk advies op maat? Warmteservice heeft meer dan 50 vestigingen in Nederland en u vindt ons dus altijd bij u in de buurt. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar met informatie over een elektrische sfeerhaard van Faber.

Toegepaste filters

Verwarming× Sfeerhaard en gaskachel× Elektrische sfeerhaard× Faber×
×
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (Offline) Vandaag tot 22:00 bereikbaar
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22:00 bereikbaar
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22:00 bereikbaar
×