Advies nodig? Vandaag tot 22:00 bereikbaar
0
Sluiten
Sluiten
Home Verwarming Sfeerhaard en gaskachel

Sfeerhaard en gaskachel

(54 producten)

Faber Sfeerhaard en gaskachel

Op zoek naar een sfeervolle kachel? Warmteservice verkoopt onder andere Faber kachels, gaskachels van een hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben een ruim assortiment en kunnen op besteling nog veel meer leveren dan getoond wordt in onze online shop.

Veilig, snel en vertrouwd online bestellen

Bestellen via onze website is veilig, snel en vertrouwd. Wij leveren Faber kachels uit voorraad en indien artikelen niet voorradig zijn, meestal de volgende werkdag. Heeft u nog vragen over een van onze kachels? Bel of bezoek dan een Warmteservice vestiging in uw regio. Onze verkoopmedewerkers hebben een gedegen interne opleiding achter de rug en worden constant geïnformeerd over nieuwe producten en ontwikkelingen.

Heeft u hulp nodig bij de installatie van uw Faber kachel? De Warmteservice vestiging in uw regio kan u in contact brengen met een installatiebedrijf. De installatiebedrijven zijn zelfstandige bedrijven, die voor eigen rekening en risico werken. Bekijk hieronder ons aanbod Faber kachels en bestel eenvoudig online.

Toegepaste filters

Verwarming× Sfeerhaard en gaskachel× Faber×
×
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (Offline) Vandaag tot 22:00 bereikbaar
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22:00 bereikbaar
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22:00 bereikbaar
×