Advies nodig? Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00
Menu
0
Sluiten
Sluiten

Airco wandmodel

(8 producten)

Met een Airco wandmodel reguleert u de lucht in binnenruimtes, zoals bijvoorbeeld een woonhuis of gebouw. Het houdt de temperatuur binnen op een aangenaam niveau, terwijl het buiten heel warm of koud is. Ook kan een airco de lucht zuiveren. Een airco plafond- of wandmodel wordt meestal gebruikt in ruimten waar weinig bouwkundige ingrepen mogelijk zijn. Ze worden aan de wand gemonteerd, zonder noodzakelijke aanpassingen. Warmteservice heeft airco wandmodellen van de merken Clima en Haier in het assortiment.

Bestel uw airco plafond- of wandmodel online

Ook een airco plafondmodel of een wandmodel bestelt u snel en eenvoudig online. Als het product op voorraad leverbaar is, heeft u het de volgende dag al in huis. Heeft u een installateur nodig voor het aansluiten van de airco plafondmodel of een wandmodel? Warmteservice kan u in contact brengen met een installatiebedrijf bij u in de buurt. Kom voor meer informatie over een airco plafond- of wandmodel langs bij een van de Warmteservice vestigingen in uw regio.

Toegepaste filters

Huis & Gereedschap× Airconditioning× Airco wandmodel×
×
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (Offline) Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00
×