Advies nodig? Vandaag tot 16:00 bereikbaar
Menu
€ 0,00 incl. btw
0
Sluiten
Sluiten
Home Huis & Gereedschap Airconditioning Luchtontvochtiger bevochtiger en luchtreiniger

Luchtontvochtiger bevochtiger en luchtreiniger

(10 producten)

Een luchtontvochtiger haalt overtollig vocht uit de lucht en de ingebouwde luchtreiniger reinigt de lucht. Is het vochtgehalte in een ruimte te hoog, dan kan schade ontstaan aan meubels, gebouwen en goederen. Ook kan een te hoge luchtvochtigheid zorgen voor muffe geurtjes en gezondheidsklachten. Een luchtontvochtiger meet de luchtvochtigheid in een ruimte. Overtollig vocht wordt als gecondenseerd water opgevangen in een reservoir.

Luchtreiniger en luchtontvochtiger ineen

Luchtontvochtigers reinigen de lucht door (fijn)stof, pollen, rook, schimmels en bacteriën uit de lucht te vangen in een HEPA-filter. Het is daarom eveneens een luchtreiniger. Daarnaast zijn er ook luchtontvochtigers met de mogelijkheid om de lucht in een ruimte te verwarmen. Wij verkopen vooral luchtreinigers van het merk Zibro, andere merken zijn op verzoek leverbaar.

Profiteer van de vaste lage prijzen van Warmteservice en bestel uw luchtontvochtiger en luchtreiniger eenvoudig en snel online.

Toegepaste filters

Huis & Gereedschap× Airconditioning× Luchtontvochtiger bevochtiger en luchtreiniger×
×
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 16:00 bereikbaar
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 16:00 bereikbaar
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 16:00 bereikbaar
×