Advies nodig? Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten

Mobiele airco

Een mobiele airco is eenvoudig verplaatsbaar en kan daardoor in meerdere ruimtes gebruikt worden. Warmteservice levert de beste mobiele airco's van de merken Qlima Tectro en Carrier. Voor extra gemak zijn veel van de mobiele aircos verrijdbaar en zijn deze voorzien van een afstandsbediening. Doordat een mobiele airco niet geïnstalleerd hoeft te worden, bent u ook nog eens voordeliger uit.

Mobiele airco met mono- of splitsysteem

Een mobiele airconditioner met monosysteem voert de warme lucht af in dezelfde ruimte als waar de lucht wordt gekoeld. Een mobiele airco met splitsysteem doet dit langs een aparte condensor die aan het apparaat vast zit met een slang. Deze mobiele split airco kan daarom bijvoorbeeld uit een raam hangen. Dit zorgt ervoor dat mobiele airco's met split unit efficiënter werken.

vlammie Geen gedoe met afvoerslangen Kies voor een single-split systeem en geniet van het comfort naar keuzehulp
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00.
×