Advies nodig? Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten

Antikalk Magneet

Een anti-kalk magneet is een geschikte oplossing voor het verminderen dan wel voorkomen van kalk aanslag. In ieder huishouden is het verstandig om er een te hebben om de kwaliteit van het water te verbeteren.

Anti-kalk magneet nodig?

Anti-kalk magneten geven de kalk deeltjes in water een lading mee, waardoor deze kalk deeltjes zich niet meer kunnen vasthechten aan uw leiding, CV ketel of andere producten waarbij water toe- en afvoer gebruikt wordt. U zorgt hiermee in feite voor meer duurzaamheid van uw leidingen en CV ketel.

Vragen en advies nodig over anti-kalk?

Ons deskundige personeel staat u graag te woord indien u vragen heeft, of indien u advies wilt hebben over wat voor u de beste anti-kalk oplossing is. Neem contact op met ons per telefoon, contactformulier , e-mail of in één van onze vestigingen.

×
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00.
×