Anti-kalk magneet

Een anti-kalk magneet is een geschikte oplossing voor het verminderen dan wel voorkomen van kalk aanslag. In ieder huishouden is het verstandig om er een te hebben om de kwaliteit van het water te verbeteren.  lees verder

Anti-kalk magneet

Een anti-kalk magneet is een geschikte oplossing voor het verminderen dan wel voorkomen van kalk aanslag. In ieder huishouden is het verstandig om er een te hebben om de kwaliteit van het water te verbeteren.

Anti-kalk magneet nodig?

Anti-kalk magneten geven de kalk deeltjes in water een lading mee, waardoor deze kalk deeltjes zich niet meer kunnen vasthechten aan uw leiding, CV ketel of andere producten waarbij water toe- en afvoer gebruikt wordt. U zorgt hiermee in feite voor meer duurzaamheid van uw leidingen en CV ketel.

Vragen en advies nodig over anti-kalk?

Ons deskundige personeel staat u graag te woord indien u vragen heeft, of indien u advies wilt hebben over wat voor u de beste anti-kalk oplossing is. Neem contact op met ons per telefoon, contactformulier, e-mail of in één van onze vestigingen.

lees minder
Antikalk magneet
(1) Artikelnummer: 60000150
€ 37,76 € 33,99 Incl. BTW
Afhalen in vestiging

Direct af te halen in 38 vestigingen, of na 1 tot 3 werkdagen af te halen.

Bezorgd voor € 4,95

Gratis bezorgd bij bestellingen vanaf € 50,- Voor 23:00 besteld, morgen thuisbezorgd.

close

Offerte aanvragen

Vul hieronder uw e-mailadres in en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte.

Snellere levering nodig?

close

Snellere levertijd nodig? Bel dan even met 088 - 5600 560 of met de vestiging in uw regio. Zij kunnen onderzoeken of levering via een ander inkooptraject mogelijk is. Het eventuele inkoopprijsverschil wordt zonder winstopslag aan u doorberekend

Chat met ons
WhatsApp