Advies nodig? Vandaag tot 22.00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten

Fittingen

De juiste fitting kopen

Bestel de fitting die u zoekt bij Warmteservice. Vind alle mogelijke fittingen in onze webshop of koop ze in een van onze 68 vestigingen. In de webshop kunt u eenvoudig eerst sorteren op het type fitting dat u zoekt en vervolgens op model en keurmerk van de fitting.

 

Knelfitting

Een knelfitting, ook wel knelkoppeling genoemd, is een fitting waarmee het mogelijk is om waterleidingbuizen of gasleidingen zonder lassen of solderen aan elkaar te koppelen. U kunt in ons assortiment diverse fittingen kopen zoals T-stukken, knie en rechte knelfittingen en verloopstukken.

Soldeerfitting

Een soldeerfitting is een fitting die u koopt voor waterleidingbuizen en gasleidingen. Door middel van solderen maakt u de leidingen aan elkaar.

Draadfitting

Draadfittingen zijn er in verschillende uitvoeringen en verschillende materialen. Messing draadfittingen koopt u voor waterinstallaties en cv-installaties. U kunt voor gasinstallaties en cv-installaties kiezen voor ijzeren draadfittingen.

Persfitting

Persfittingen zijn geschikt voor cv-installaties en drinkwaterleidingen. Zoals de naam al zegt wordt deze fittingen geperst en is er speciaal persgereedschap voor nodig. In ons assortiment vindt u diverse merken zoals Uponor, VSH, Bonfix en Viega.

Overige fittingen

Naast de genoemde fittingen zoals messing en vernikkelde knelfittingen en soldeer-, draad- en persfittingen vindt u bij Warmteservice nog veel meer fittingen. Zo zijn er ook speciale fittingen voor drinkwaterleidingen en tyleengasleidingen met GASTEC of KIWA keurmerk.

Profiteer van onze vaste lage prijzen voor fittingen en bestel eenvoudig en snel online.

Meer
Meer
Meer
×
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
×