Advies nodig? Op dit moment gesloten. Morgen bereikbaar vanaf 07.00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Installatiemateriaal Waterafvoermateriaal
Op zoek naar waterafvoermateriaal?
Bekijk dan hier ons ruime assortiment.

Alle PVC hulpstukken die u nodig heeft voor de installatie van sanitair bestelt u bij Warmteservice. Dat geldt ook voor sifons , afvoerputten en zinken buizen . De PVC hulpstukken zijn verkrijgbaar in lijm en manchet uitvoering. Bij Warmteservice profiteert u altijd van vaste lage prijzen.

Bestel PVC hulpstukken & water afvoermateriaal in de webshop

Bestel de PVC hulpstukken en overig water afvoermateriaal eenvoudig online in onze webshop. Het prijsniveau in de webshop ligt zelfs nog iets lager dan bij bestelling in de vestiging, omdat u een deel van ons werk overneemt. Wilt u graag eerst geadviseerd worden door een van onze deskundige medewerkers? Kom dan langs bij een Warmteservice vestiging bij u in de buurt.

Water afvoermateriaal & PVC hulpstukken online bestellen

Online bestellen bij Warmteservice is eenvoudig en voordelig. U profiteert van de extra lage prijzen in onze webshop en heeft u vragen, problemen, of artikelen die u retour wilt brengen, dan staat de Warmteservice vestiging in uw regio voor u klaar!

Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Op dit moment gesloten. Morgen bereikbaar vanaf 07.00.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Op dit moment gesloten. Morgen bereikbaar vanaf 07.00.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Op dit moment gesloten. Morgen bereikbaar vanaf 07.00.
×