Advies nodig? Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Duurzaam Infrarood verwarming Infrarood panelen

Masterwatt Infrarood panelen

Infrarood verwarming creëert een warmte welke vergelijkbaar is met die van de zon of een open haard door conversie van elektrische energie in infrarood stralen. Het voordeel van dit systeem is dat ze geen koude lucht in beweging zet zodat de ruimte snel warm en aangenaam aanvoelt. De panelen zijn voorzien van speciale ophangbeugels die u toelaten dit paneel op te hangen aan het plafond of muur, maar u kan ook met de apart verkrijgbare aluminium poten het paneel gewoon op de grond plaatsen en dit zowel in horizontale als verticale positie. Dankzij een vernieuwde reflectie technologie projecteert dit paneel 98% van het opgewekte infrarood vermogen rechtstreeks in de te verwarmen ruimte. Afhankelijk van de specifieke verwarmingseisen die u wenst in bepaalde kamers moet u een vermogen tussen de 40 en 65 watt per m2 rekenen.

20 resultaten

Toegepaste filters

Merk

Masterwatt×
×
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00.
×