Advies nodig? Op dit moment gesloten. Maandag bereikbaar vanaf 07:00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Sluiten

Panasonic Single split unit

Als de temperaturen oplopen, biedt de frisse lucht van een airco een aangename verkoeling. Bij Warmteservice bestelt u heel eenvoudig een Panasonic Airco. U kunt kiezen uit diverse plafond- of wandmodellen.

Gezonde luchtkwaliteit van Panasonic

De airco's van Panasonic combineren een aangenaam leefklimaat met een gezonde luchtkwaliteit door middel van het e-ion systeem en de 'Patrol' sensor. De combinatie van een vuilsensor en een electrostatisch filter zorgt voor een schone luchtkwaliteit.

Deskundig advies en een groot assortiment

Online een Panasonic Airco plafond- of wandmodel bestellen bij Warmteservice is snel, eenvoudig en vertrouwd. Wie koopt bij Warmteservice is verzekerd van deskundig advies en een groot assortiment. Bekijk hieronder ons aanbod plafond- en wandmodellen van de Panasonic Airco en bestel eenvoudig online.

24 resultaten
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Op dit moment gesloten. Maandag bereikbaar vanaf 07:00.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Op dit moment gesloten. Maandag bereikbaar vanaf 07:00.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Op dit moment gesloten. Maandag bereikbaar vanaf 07:00.
×