Advies nodig? Vandaag tot 22:00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Sanitair Toilet
Nieuw toilet nodig?
Warmteservice levert alle A-merken.

Wat voor type toilet u ook zoekt, u vindt het op warmteservice.nl. Wandclosets, staande closetpotten, urinoirs en nog veel meer; maak uw keuze uit het menu aan de linkerkant en bestel het toilet en de onderdelen eenvoudig en voordelig online.

Bestelt u een wc-pot op warmteservice.nl, dan bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit en gunstige leveringsvoorwaarden. En om uw toilet of badkamer helemaal af te maken, kunt u bij warmteservice.nl ook terecht voor wc-brillen , aangepaste toiletten en allerlei andere artikelen die u nodig hebt om uw toilet te installeren.

Bestel uw toilet gemakkelijk online

Bestel uw nieuwe toilet eenvoudig en voordelig op warmteservice.nl en profiteer van onze gunstige leveringsvoorwaarden. Bestelt u voor meer dan 50 euro aan grote goederen? Dan bezorgen we uw bestelling gratis in vrijwel heel Nederland (meer informatie). U kunt er ook voor kiezen uw toilet af te halen bij een van onze 64 vestigingen.

We werken altijd met grote voorraden, dus de kans is groot dat we de bestelling nog dezelfde dag kunnen verzenden. Profiteer vandaag nog en bestel uw wc-pot op warmteservice.nl.

Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 22:00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22:00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22:00 bereikbaar.
×