Advies nodig? Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Verwarming CV-ketel
Op zoek naar een CV-ketel?
Bekijk dan hier ons ruime assortiment.

Remeha CV ketels worden volgens de laatste stand van de techniek gebouwd op maximale zuinigheid en een zo hoog mogelijk rendement. Het merk staat voor innovatie, kwaliteit en service. U bestelt een CV ketel van Remeha heel eenvoudig en snel online bij Warmteservice. Wij hebben een ruim assortiment ketels.

Snelle levering van Remeha CV ketels

Remeha CV ketels worden door Warmteservice uit voorraad geleverd. Is een artikel niet voorradig, dan meestal de volgende werkdag. Wilt u meer advies bij de aanschaf van een CV ketel? Bel of bezoek dan een Warmteservice vestiging bij u in de buurt. Onze verkoopmedewerkers hebben een gedegen interne opleiding achter de rug en worden constant geïnformeerd over nieuwe producten en ontwikkelingen.

De Warmteservice vestiging in uw regio kan u tevens in contact brengen met een installatiebedrijf dat u kan ondersteunen in de plaatsing van de CV ketel. De installatiebedrijven waar wij mee samenwerken zijn zelfstandige bedrijven, die voor eigen rekening en risico werken. Bekijk hieronder ons aanbod CV ketels Remeha en bestel eenvoudig online.

Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00.
×