Advies nodig? Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Sluiten
Home Sanitair Bad Baden

Baden

Baden en onderdelen om uw bad compleet te maken vindt u in overvloed bij Warmteservice. Ons grote assortiment bestaat uit betaalbare en comfortabele baden in verschillende soorten en maten en alles wat u nodig hebt om uw bad en badkamer compleet te maken.

Bovendien bent u verzekerd van goede kwaliteit en gunstige leveringsvoorwaarden. En wilt u bubbels tijdens het baden? Bekijk dan ons aanbod whirlpools. Dankzij de handige verfijningsopties aan de linkerkant vindt u snel het bad, de badwand, de badkraan en andere benodigdheden die perfect passen in uw badkamer. Ook naar badmeubels, douche accessoires en sanitair accessoires hoeft u niet lang te zoeken, want u bent al op het juiste (web)adres: Warmteservice.nl.

Bestel baden online op Warmteservice

U wilt toch ook profiteren van goede leveringsvoorwaarden en gunstige online prijzen? Bestel uw bad dan bij Warmteservice. Bestelt u bijvoorbeeld voor meer dan €200, dan bezorgen we uw bestelling gratis in vrijwel heel Nederland (meer informatie). En het versturen van bestellingen per pakketpost is zelfs al vanaf €50 gratis. We werken met grote voorraden, zodat we uw bestelling meestal snel kunnen verzenden. U kunt de bestelling echter ook afhalen bij een van onze 62 vestigingen. En hebt u vragen? Neem dan gerust contact op of kom langs.

233 resultaten
Badwanden (770) i
Baden (233) i
Whirlpool baden (30) i
Meer
Meer
Meer
×
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00.
×