Advies nodig? Vandaag tot 22.00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Sanitair Bad Badwanden

Badwanden

De ideale badwand en baddeur voor uw bad vindt u op warmteservice.nl. Schuifwanden, klapwanden, spatschermen enzovoorts; de badwand die u voor ogen hebt ontbreekt vast niet in ons grote online assortiment.

Badwanden en badschermen moeten veilig, sterk en duurzaam zijn. En het is mooi meegenomen als ze scherp geprijsd zijn! Juist daarvoor bent u op warmteservice.nl, want hier vindt u betaalbare badwanden van uitstekende kwaliteit. Hetzelfde geldt overigens voor badkranen , douchewanden , badkuipen en alles wat u maar nodig hebt voor uw badkamer.

Uw badwanden gemakkelijk online bestellen

warmteservice.nl hanteert lage online prijzen en gunstige leveringsvoorwaarden. Bestelt u uw badwand bij ons, dan is de kans groot dat u uw bestelling snel in huis hebt, want we hebben altijd grote voorraden. U kunt er ook voor kiezen uw bestelling af te halen bij een van onze 68 vestigingen.

Bestelt u voor meer dan 50 euro aan grote goederen? Dan bezorgen we uw bestelling gratis in vrijwel heel Nederland (meer informatie). Bestel uw badwand dus op warmteservice.nl en profiteer van de lage online prijzen en de gunstige leveringsvoorwaarden.

Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
×