Advies nodig? Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Sluiten
Home Sanitair Bad Badwanden

Badwanden

De ideale badwand en baddeur voor uw bad vindt u op warmteservice.nl. Schuifwanden, klapwanden, spatschermen enzovoorts; de badwand die u voor ogen hebt ontbreekt vast niet in ons grote online assortiment.

Badwanden en badschermen moeten veilig, sterk en duurzaam zijn. En het is mooi meegenomen als ze scherp geprijsd zijn! Juist daarvoor bent u op warmteservice.nl, want hier vindt u betaalbare badwanden van uitstekende kwaliteit. Hetzelfde geldt overigens voor badkranen , douchewanden , badkuipen en alles wat u maar nodig hebt voor uw badkamer.

Uw badwanden gemakkelijk online bestellen

warmteservice.nl hanteert lage online prijzen en gunstige leveringsvoorwaarden. Bestelt u uw badwand bij ons, dan is de kans groot dat u uw bestelling snel in huis hebt, want we hebben altijd grote voorraden. U kunt er ook voor kiezen uw bestelling af te halen bij een van onze 61 vestigingen.

Als uw bestelling meer kost dan €200,- , is de bezorging in het grootste gedeelte van Nederland gratis ( meer informatie ). Bestel uw badwand dus op warmteservice.nl en profiteer van de lage online prijzen en de gunstige leveringsvoorwaarden.

772 resultaten
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00.
×