Advies nodig? Vandaag tot 22.00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Sanitair Bad Whirlpool baden

Whirlpool baden

Bent u op zoek naar een relaxte en kwalitatief goede whirlpool? De kans is groot dat u slaagt bij Warmteservice, want in ons assortiment vindt u een brede selectie betaalbare en comfortabele whirlpools in verschillende soorten en maten.

En bestelt u uiteindelijk uw nieuwe bubbelbad online bij Warmteservice? Dan bent u 100% gegarandeerd van kwaliteit en uitstekende leveringsvoorwaarden. De whirlpools die u hier vindt zijn niet alleen comfortabel, maar ook gemakkelijk in het onderhoud. Bovendien mag u er vanuit gaan dat uw bestelde bubbelbad lang mee gaat dankzij het goede materiaal. En wilt u de badkamer of uw nieuwe whirlpool helemaal compleet maken? Bekijk dan ook eens ons aanbod badkranen en badwanden.

Eenvoudig online een bubbelbad bestellen

Bij Warmteservice wordt het u echt gemakkelijk gemaakt. U hebt de keuze uw bestelling thuis te laten bezorgen of af te halen bij een van onze 67 vestigingen. Bestelt u voor meer dan 50 euro aan grote goederen? Dan bezorgen we uw bestelling gratis in vrijwel heel Nederland (meer informatie). Hebt u vragen over de installatie van whirlpools of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze 67 vestigingen.

25 resultaten
×
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
×