Advies nodig? Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Sanitair Bad Whirlpool baden

Whirlpool baden

Bent u op zoek naar een relaxte en kwalitatief goede whirlpool? De kans is groot dat u slaagt bij Warmteservice, want in ons assortiment vindt u een brede selectie betaalbare en comfortabele whirlpools in verschillende soorten en maten.

En bestelt u uiteindelijk uw nieuwe bubbelbad online bij Warmteservice? Dan bent u 100% gegarandeerd van kwaliteit en uitstekende leveringsvoorwaarden. De whirlpools die u hier vindt zijn niet alleen comfortabel, maar ook gemakkelijk in het onderhoud. Bovendien mag u er vanuit gaan dat uw bestelde bubbelbad lang mee gaat dankzij het goede materiaal. En wilt u de badkamer of uw nieuwe whirlpool helemaal compleet maken? Bekijk dan ook eens ons aanbod badkranen en badwanden.

Eenvoudig online een bubbelbad bestellen

Bij Warmteservice wordt het u echt gemakkelijk gemaakt. U hebt de keuze uw bestelling thuis te laten bezorgen of af te halen bij een van onze 64 vestigingen. Bestelt u voor meer dan 50 euro aan grote goederen? Dan bezorgen we uw bestelling gratis in vrijwel heel Nederland (meer informatie). Hebt u vragen over de installatie van whirlpools of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze 64 vestigingen.

30 resultaten
×
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00.
×