Whirlpools / Bubbelbad

Bent u op zoek naar een relaxte en kwalitatief goede whirlpool? De kans is groot dat u slaagt bij Warmteservice, want in ons assortiment vindt u een brede selectie betaalbare en comfortabele whirlpools in verschillende soorten en maten.  lees verder

Whirlpools / Bubbelbad

Bent u op zoek naar een relaxte en kwalitatief goede whirlpool? De kans is groot dat u slaagt bij Warmteservice, want in ons assortiment vindt u een brede selectie betaalbare en comfortabele whirlpools in verschillende soorten en maten.

En bestelt u uiteindelijk uw nieuwe bubbelbad online bij Warmteservice? Dan bent u 100% gegarandeerd van kwaliteit en uitstekende leveringsvoorwaarden. De whirlpools die u hier vindt zijn niet alleen comfortabel, maar ook gemakkelijk in het onderhoud. Bovendien mag u er vanuit gaan dat uw bestelde bubbelbad lang mee gaat dankzij het goede materiaal. En wilt u de badkamer of uw nieuwe whirlpool helemaal compleet maken? Bekijk dan ook eens ons aanbod badkranen en badwanden.

Eenvoudig online een bubbelbad bestellen

Bij Warmteservice wordt het u echt gemakkelijk gemaakt. U hebt de keuze uw bestelling thuis te laten bezorgen of af te halen bij een van onze 52 vestigingen. En als uw nieuwe bubbelbad meer kost dan € 200,- , is de bezorging in het grootste gedeelte van Nederland gratis! Hebt u vragen over de installatie van whirlpools of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met 1 van onze vestiging.

lees minder
Show all
close

Offerte aanvragen

Vul hieronder uw e-mailadres in en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte.

Snellere levering nodig?

close

Snellere levertijd nodig? Bel dan even met 088 - 5600 560 of met de vestiging in uw regio. Zij kunnen onderzoeken of levering via een ander inkooptraject mogelijk is. Het eventuele inkoopprijsverschil wordt zonder winstopslag aan u doorberekend

Chat met ons
WhatsApp