Bad

Bij Warmteservice bent u aan het juiste adres voor mooie, betaalbare en comfortabele baden in verschillende soorten en maten. Bovendien bent u verzekerd van goede kwaliteit en gunstige leveringsvoorwaarden. Hebt u een bepaald model bad voor ogen?  lees verder

Bad

Bij Warmteservice bent u aan het juiste adres voor mooie, betaalbare en comfortabele baden in verschillende soorten en maten. Bovendien bent u verzekerd van goede kwaliteit en gunstige leveringsvoorwaarden. Hebt u een bepaald model bad voor ogen?

In ons brede assortiment vindt u ongetwijfeld een geschikt bad, waarin u heerlijk kunt genieten en dat past bij de rest van uw badkamer. En wilt u bubbels tijdens het baden? Bekijk dan eens ons aanbod whirlpools. Elk bad dat u bestelt bij Warmteservice is gemakkelijk in het onderhoud en van een uitstekende kwaliteit, dankzij de gebruikte materialen. Dankzij de handige verfijningsopties op de volgende pagina aan de linkerkant vindt u snel het bad, de badwand, de badkraan en andere benodigdheden die perfect passen in uw badkamer.

Bestel uw bad online op Warmteservice.nl

Profiteer van onze goede leveringsvoorwaarden en gunstige online prijzen en bestel uw bad op Warmteservice.nl. Bestelt u voor meer dan �200? Dan bezorgen we uw bestelling gratis in vrijwel heel Nederland (meer informatie). We werken met grote voorraden, zodat we uw bestelling meestal snel kunnen verzenden. U kunt de bestelling echter ook afhalen bij een van onze vestigingen. En hebt u vragen? Neem dan gerust contact op of kom langs.

lees minder
Chat met ons
WhatsApp