Advies nodig? Vandaag tot 22.00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Op zoek naar een mooi bad?
Voor elke badkamer, de juiste oplossing.

Bij Warmteservice bent u aan het juiste adres voor mooie, betaalbare en comfortabele baden in verschillende soorten en maten. Bovendien bent u verzekerd van goede kwaliteit en gunstige leveringsvoorwaarden. Hebt u een bepaald model bad voor ogen?

In ons brede assortiment vindt u ongetwijfeld een geschikt bad, waarin u heerlijk kunt genieten en dat past bij de rest van uw badkamer. En wilt u bubbels tijdens het baden? Bekijk dan eens ons aanbod whirlpools. Elk bad dat u bestelt bij Warmteservice is gemakkelijk in het onderhoud en van een uitstekende kwaliteit, dankzij de gebruikte materialen. Dankzij de handige verfijningsopties op de volgende pagina aan de linkerkant vindt u snel het bad, de badwand, de badkraan en andere benodigdheden die perfect passen in uw badkamer.

Bestel uw bad online op Warmteservice.nl

Profiteer van onze goede leveringsvoorwaarden en gunstige online prijzen en bestel uw bad op Warmteservice.nl. Bestelt u voor meer dan 50 euro aan grote goederen? Dan bezorgen we uw bestelling gratis in vrijwel heel Nederland (meer informatie). We werken met grote voorraden, zodat we uw bestelling meestal snel kunnen verzenden. U kunt de bestelling echter ook afhalen bij een van onze 68 vestigingen. En hebt u vragen? Neem dan gerust contact op of kom langs.

Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
×