Advies nodig? Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00
Menu
€ 0,00 incl. btw
0
Sluiten
Sluiten
Home Sanitair Badmeubels en spiegels
Op zoek naar een badmeubel of spiegel?
Warmteservice levert alle A-merken.

In ons enorme assortiment badkamermeubelen vindt u ongetwijfeld precies wat u zoekt. Voor aantrekkelijke prijzen! U kunt complete design combinaties inclusief spiegel en wastafel bestellen. Maar ook als u alle badkamermeubelen, de onderdelen, toebehoren en accessoires los aan wilt schaffen, zit u op warmteservice.nl goed.Als u een badkamermeubel bij warmteservice.nl bestelt bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit en gunstige leveringsvoorwaarden. En wilt u de gehele badkamer inrichten? Dan kunt u bij warmteservice.nl ook terecht voor badkamerspiegels , wastafels en allerlei andere artikelen waarmee u de badkamer compleet maakt.

Bestel uw badkamermeubel gemakkelijk en voordelig

U wilt toch ook profiteren van onze gunstige online prijzen en leveringsvoorwaarden? Bestel dan nu uw badmeubelen voordelig en gemakkelijk op warmteservice.nl. U kunt uw bestelling laten bezorgen of afhalen bij een van onze 60 vestigingen. En is het totale bedrag meer dan €200,- ? Dan is de bezorging in het grootste gedeelte van Nederland gratis. Bestel uw badmeubel op warmteservice.nl, zodat u zeker weet dat u niet teveel betaalt.

Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00
×