Advies nodig? Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 08:00
Menu
0
Sluiten
Sluiten
Home Sanitair Douche Douchebakken

Douchebakken

(703 producten)

Op warmteservice.nl vindt u douchebakken van hoge kwaliteit, in allerlei formaten en met verschillende designs. Bovendien hebt u de keuze uit een enorm online assortiment, dus bestelt u uiteindelijk exact de douchebak die u voor ogen had. Inbouw, opbouw een vierkante of rechthoekige douchebak; alle soorten en maten zijn beschikbaar.

Uw nieuwe douchebak moet sterk, krasbestendig en duurzaam zijn. En het liefst ook scherp geprijsd! Uiteraard zijn al onze douchebakken gemaakt van kwaliteitsmateriaal, zodat u er zo lang mogelijk gebruik van kunt maken. Ook voor een passende douchewand op uw douchebak kunt u bij ons terecht.

Profiteer en bestel uw douchebak online

Het is gemakkelijk én voordelig om uw douchebak online te bestellen op warmteservice.nl. U kunt kiezen of u uw bestelling laat bezorgen of zelf meteen afhaalt bij een van onze 58 vestigingen. Bovendien is de bezorging in het grootste gedeelte van Nederland gratis als u voor meer dan €200,- bestelt.

Bij warmteservice.nl werken we met grote voorraden, zodat uw bestelling meestal snel verzonden kan worden. Profiteer van deze gunstige voorwaarden en bestel uw douchebak vandaag nog op warmteservice.nl.

×
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (Offline) Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 08:00
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 08:00
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 08:00
×