Stoomcabine

Wie echt wil genieten onder de douche, moet een stoomcabine hebben! In het assortiment van Warmteservice vindt u stoomcabines in verschillende afmetingen. Met hydromassage, regendouche en zelfs met geur- en kleurtherapie. Bedenk van tevoren hoe groot uw stoomcabine moet zijn en of het een draaideur of een hoekinstap moet zijn.  lees verder

Stoomcabine

Wie echt wil genieten onder de douche, moet een stoomcabine hebben! In het assortiment van Warmteservice vindt u stoomcabines in verschillende afmetingen. Met hydromassage, regendouche en zelfs met geur- en kleurtherapie. Bedenk van tevoren hoe groot uw stoomcabine moet zijn en of het een draaideur of een hoekinstap moet zijn.

Van de stoomcabine die u bestelt bij Warmteservice wilt u zo lang mogelijk kunnen genieten. En met een Kinedo stoomcabine hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. De cabines zijn gemakkelijk in het onderhoud dankzij het veiligheidsglas met antikalk-beschermlaag. Bovendien is de montage, in bijvoorbeeld uw badkamer eenvoudig.

Bestel uw stoomcabine voordelig online

Profiteer van onze gunstige voorwaarden en online prijzen. We bezorgen uw nieuwe stoomcabine gratis door vrijwel heel Nederland (meer informatie). En als u toevallig bezig bent met een nieuwe badkamer, kijk dan ook eens op de rest van de website voor producten zoals badmeubels, wandclosets of wastafels. U kunt bestellingen ook afhalen bij een van onze 51 vestigingen. En hebt u vragen of wilt u meer informatie? Kom dan langs of neem contact op met een van onze specialisten.

lees minder
Show all
€ 25,66 € 24,38 Incl. BTW
info
€ 675,00 € 641,25 Incl. BTW
info
€ 356,32 € 338,51 Incl. BTW
info
€ 1.000,03 € 950,03 Incl. BTW
info
€ 675,00 € 641,25 Incl. BTW
info
close

Offerte aanvragen

Vul hieronder uw e-mailadres in en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte.

Snellere levering nodig?

close

Snellere levertijd nodig? Bel dan even met 088 - 5600 560 of met de vestiging in uw regio. Zij kunnen onderzoeken of levering via een ander inkooptraject mogelijk is. Het eventuele inkoopprijsverschil wordt zonder winstopslag aan u doorberekend

Chat met ons
WhatsApp