Advies nodig? Op dit moment gesloten. Morgen bereikbaar vanaf 07.00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Sanitair Douche
Op zoek naar een nieuwe douche?
Warmteservice levert alle A-merken voor de badkamer.

Warmteservice levert douches en alles wat u nodig hebt om een douche compleet te maken. Alles van uitstekende kwaliteit en tegen gunstige online prijzen. De douche zoals u die voor ogen hebt of alle losse onderdelen vindt u ongetwijfeld in het grootste online sanitair assortiment van Nederland.

Op de volgende pagina in het menu aan de linkerkant kunt u gemakkelijk navigeren tussen alles wat u nodig hebt voor uw douche. Douchewanden, douchebakken, douchekranen, regendouche ; noem maar op, bij Warmteservice bent u altijd voordelig uit en bestelt u gegarandeerd kwaliteitsproducten.

Bestel uw douche en onderdelen voordelig online

Als u bestelt op Warmteservice.nl profiteert u van onze gunstige leveringsvoorwaarden en van aantrekkelijke online prijzen. Bestelt u voor meer dan 50 euro aan grote goederen? Dan bezorgen we uw bestelling gratis in vrijwel heel Nederland (meer informatie). U kunt er ook voor kiezen het af te halen bij een van onze 68 vestigingen. Omdat we meestal uit voorraad kunnen leveren, is de kans groot dat we uw bestelling nog dezelfde dag kunnen verzenden. Profiteer ook van de gunstige voorwaarden en lage prijzen en bestel uw douche en onderdelen vandaag nog bij Warmteservice.

Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Op dit moment gesloten. Morgen bereikbaar vanaf 07.00.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Op dit moment gesloten. Morgen bereikbaar vanaf 07.00.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Op dit moment gesloten. Morgen bereikbaar vanaf 07.00.
×