Advies nodig? Vandaag tot 22.00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Sanitair Kranen Badkranen

Badkranen

Alle soorten badkranen vindt u hier op warmteservice.nl. Mengkranen, thermostatische badkranen, inbouw badkranen, kranen compleet met slanghouder en douche, enzovoort; u bestelt ze, in allerlei formaten en designs, uit het grootste online assortiment van Nederland.

Bent u aan de slag met een nieuwe badkamer of een nieuw bad? U kunt op warmteservice.nl, naast badkranen, ook terecht voor badwanden , ligbaden en badkamermeubelen . Stuk voor stuk tegen gunstige online prijzen.

Bestel uw badkraan voordelig online

Op warmteservice.nl profiteert u altijd van goede leveringsvoorwaarden en gunstige prijsstellingen( meer informatie ). Bestelt u voor meer dan 50 euro aan grote goederen? Dan bezorgen we uw bestelling gratis in vrijwel heel Nederland (meer informatie).

We werken veelal met grote voorraden, zodat we uw bestelling snel kunnen verzenden. U kunt het ook afhalen bij een van onze 68 vestigingen. Profiteer ook van onze online prijzen en bestel uw badkraan op warmteservice.nl.

Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
×