Badkranen

Alle soorten badkranen vindt u hier op warmteservice.nl. Mengkranen, thermostatische badkranen, inbouw badkranen, kranen compleet met slanghouder en douche, enzovoort; u bestelt ze, in allerlei formaten en designs, uit het grootste online assortiment van Nederland.  lees verder

Badkranen

Alle soorten badkranen vindt u hier op warmteservice.nl. Mengkranen, thermostatische badkranen, inbouw badkranen, kranen compleet met slanghouder en douche, enzovoort; u bestelt ze, in allerlei formaten en designs, uit het grootste online assortiment van Nederland.

Bent u aan de slag met een nieuwe badkamer of een nieuw bad? U kunt op warmteservice.nl, naast badkranen, ook terecht voor badwanden, ligbaden en badkamermeubelen. Stuk voor stuk tegen gunstige online prijzen.

Bestel uw badkraan voordelig online

Op warmteservice.nl profiteert u altijd van goede leveringsvoorwaarden en gunstige prijsstellingen(meer informatie). Zo is bezorging via pakketdienst gratis als uw bestelling meer dan €50,- bedraagt. Hebt u voor meer dan €200,- besteld? Dan bezorgen we het zelfs gratis als het niet per pakketdienst kan.

We werken veelal met grote voorraden, zodat we uw bestelling snel kunnen verzenden. U kunt het ook afhalen bij een van onze vestigingen. Profiteer ook van onze online prijzen en bestel uw badkraan op warmteservice.nl.

lees minder
Show all
€ 151,82 € 144,23 Incl. BTW
info
€ 259,61 € 246,62 Incl. BTW
info
€ 69,09 € 65,63 Incl. BTW
info
€ 72,98 € 69,32 Incl. BTW
info
€ 491,08 € 466,53 Incl. BTW
info
€ 187,56 € 168,81 Incl. BTW
info
close

Offerte aanvragen

Vul hieronder uw e-mailadres in en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte.

Snellere levering nodig?

close

Snellere levertijd nodig? Bel dan even met 088 - 5600 560 of met de vestiging in uw regio. Zij kunnen onderzoeken of levering via een ander inkooptraject mogelijk is. Het eventuele inkoopprijsverschil wordt zonder winstopslag aan u doorberekend

Chat met ons
WhatsApp