Advies nodig? Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Sanitair Kranen Wastafelkranen

Wastafelkranen

Bent u op zoek naar een specifiek type wastafelkraan? Grote kans dat u het vindt op warmteservice.nl! Want hier hebt u de keuze uit een zeer groot online assortiment wastafelkranen van uiteenlopende materialen en in verschillende designs.

warmteservice.nl heeft, behalve wastafelkranen, alles op het gebied van sanitair en sanitairinstallatie. Hebt u meer onderdelen, andere kranen of badkamermeubelen , nodig? Kijk dan eens verder, want ook wastafelkranen , keukenkranen , en gootstenen , bestelt u online op warmteservice.nl. Heel gemakkelijk en voordelig.

Waarom online uw wastafelkraan bestellen?

  • Gunstige online prijzen
  • Grote voorraad, dus uw bestelling kan snel worden verzonden
  • Bestelt u voor meer dan 50 euro aan grote goederen? Dan bezorgen we uw bestelling gratis in vrijwel heel Nederland (meer informatie).

U kunt uw bestelling ook zelf ophalen bij een van onze 64 vestigingen. Profiteer van onze lage online prijzen en bestel uw wastafelkraan vandaag nog op Warmteservice.nl.

562 resultaten
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00.
×