Advies nodig? Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 08.00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Sanitair Kranen
Alles op het gebied van kranen
koopt u bij Warmteservice

Bij Warmteservice vindt u een uitgebreid assortiment kranen. Badkranen, douchekranen, wastafelkranen, keukenranen en veel meer. Ons uitgebreide assortiment bevat alle mogelijke type kranen voor uw badkamer of toilet. Een hoge uitloop, een mengkraan of thermostaatkraan. Bekijk onze kranen in allerlei formaten en designs uit het grootste aanbod kranen van Nederland. Bij Warmteservice bent u hiervoor aan het juiste adres Ook voor uw keuken kunt u in een van onze vestigingen of op onze website terecht.

In het menu aan de linkerkant op de volgende pagina kunt u gemakkelijk navigeren en uw keuze verfijnen. Gaat u aan de slag met een nieuwe badkamer, keuken of toilet en zoekt u meer dan een passende kraan? Dan kunt u bij Warmteservice ook terecht voor de andere benodigdheden zoals douchewanden, en badkamermeubels. Stuk voor stuk tegen dezelfde gunstige online prijzen.

Bestel uw kranen en ander sanitair voordelig online

Bij Warmteservice profiteert u altijd van goede leveringsvoorwaarden en gunstige prijzen. Bestelt u voor meer dan 50 euro aan grote goederen? Dan bezorgen we uw bestelling gratis in vrijwel heel Nederland (meer informatie). We werken met grote voorraden, zodat we uw bestelling meestal snel kunnen verzenden. U kunt het ook afhalen bij een van onze 68 vestigingen. Profiteer van onze online prijzen en bestel uw kraan bij Warmteservice.

Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 16.00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 16.00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 16.00 bereikbaar.
×