Advies nodig? Vandaag tot 14:00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Sanitair Kranen
Alles op het gebied van kranen
koopt u bij Warmteservice

Bij Warmteservice vindt u een gigantisch aanbod kranen. Badkranen, douchekranen, wastafelkranen, keukenkranen, enzovoort; u bestelt ze, in allerlei formaten en designs, uit het grootste online assortiment van Nederland.

In het menu aan de linkerkant op de volgende pagina kunt u gemakkelijk navigeren en uw keuze verfijnen. Gaat u aan de slag met een nieuwe badkamer, keuken of toilet en zoekt u daar een passende kraan voor? Dan kunt u bij Warmteservice ook terecht voor de andere benodigdheden, zoals gootstenen en badkamermeubelen. Stuk voor stuk tegen dezelfde gunstige online prijzen.

Bestel uw kraan voordelig online

Bij Warmteservice profiteert u altijd van goede leveringsvoorwaarden en gunstige prijsstellingen. Bestelt u voor meer dan 50 euro aan grote goederen? Dan bezorgen we uw bestelling gratis in vrijwel heel Nederland (meer informatie). We werken met grote voorraden, zodat we uw bestelling meestal snel kunnen verzenden. U kunt het ook afhalen bij een van onze 64 vestigingen. Profiteer van onze online prijzen en bestel uw kraan bij Warmteservice.

Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 14:00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 14:00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 14:00 bereikbaar.
×