Kranen

Bij Warmteservice vindt u een gigantisch aanbod kranen. Badkranen, douchekranen, wastafelkranen, keukenkranen, enzovoort; u bestelt ze, in allerlei formaten en designs, uit het grootste online assortiment van Nederland.  lees verder

Kranen

Bij Warmteservice vindt u een gigantisch aanbod kranen. Badkranen, douchekranen, wastafelkranen, keukenkranen, enzovoort; u bestelt ze, in allerlei formaten en designs, uit het grootste online assortiment van Nederland.

In het menu aan de linkerkant op de volgende pagina kunt u gemakkelijk navigeren en uw keuze verfijnen. Gaat u aan de slag met een nieuwe badkamer, keuken of toilet en zoekt u daar een passende kraan voor? Dan kunt u bij Warmteservice ook terecht voor de andere benodigdheden, zoals gootstenen en badkamermeubelen. Stuk voor stuk tegen dezelfde gunstige online prijzen.

Bestel uw kraan voordelig online

Bij Warmteservice profiteert u altijd van goede leveringsvoorwaarden en gunstige prijsstellingen. Zo is bezorging via pakketdienst gratis als uw bestelling meer dan �50 bedraagt. Hebt u voor meer dan �200 besteld? Dan bezorgen we het zelfs gratis als het niet per pakketdienst kan (meer informatie). We werken met grote voorraden, zodat we uw bestelling meestal snel kunnen verzenden. U kunt het ook afhalen bij een van onze 51 vestigingen. Profiteer van onze online prijzen en bestel uw kraan bij Warmteservice.

lees minder
Chat met ons
WhatsApp