Advies nodig? Vandaag tot 22:00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Sluiten
Home Sanitair Kranen
Alles op het gebied van kranen
koopt u bij Warmteservice

Bij Warmteservice vindt u een gigantisch aanbod kranen. Badkranen, douchekranen, wastafelkranen, keukenkranen, enzovoort; u bestelt ze, in allerlei formaten en designs, uit het grootste online assortiment van Nederland.

In het menu aan de linkerkant op de volgende pagina kunt u gemakkelijk navigeren en uw keuze verfijnen. Gaat u aan de slag met een nieuwe badkamer, keuken of toilet en zoekt u daar een passende kraan voor? Dan kunt u bij Warmteservice ook terecht voor de andere benodigdheden, zoals gootstenen en badkamermeubelen. Stuk voor stuk tegen dezelfde gunstige online prijzen.

Bestel uw kraan voordelig online

Bij Warmteservice profiteert u altijd van goede leveringsvoorwaarden en gunstige prijsstellingen. Zo is bezorging via pakketdienst gratis als uw bestelling meer dan €50 bedraagt. Hebt u voor meer dan €200 besteld? Dan bezorgen we het zelfs gratis als het niet per pakketdienst kan (meer informatie). We werken met grote voorraden, zodat we uw bestelling meestal snel kunnen verzenden. U kunt het ook afhalen bij een van onze 61 vestigingen. Profiteer van onze online prijzen en bestel uw kraan bij Warmteservice.

Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 22:00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22:00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22:00 bereikbaar.
×