Advies nodig? Vandaag tot 22.00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Sanitair Pompen Dompelpomp

Dompelpomp

Overtollig water kwijtraken? Een waterpomp of dompelpomp nodig? Warmteservice heeft een uitgebreid assortiment pompen en bijbehorende materialen. Wij geven onafhankelijk en deskundig advies. Onze medewerkers hebben een gedegen interne opleiding gevolgd en worden constant op de hoogte gehouden van nieuwe producten en ontwikkelingen.

Waterpomp: vuilwaterpomp en dompelpomp

Een waterpomp aanschaffen kan bij Warmteservice gemakkelijk online of in een van onze 68 vestigingen door het hele land. Wij hebben onder andere vuilwaterpompen en dompelpompen, sommige met RVS motor. De merken waterpompen die wij onder andere verkopen zijn Dab, Grundfos en Little Giant.

Vuilwaterpompen zijn bijvoorbeeld geschikt voor het verpompen van vervuild water van toiletten, douchecabines en baden. Een dompelpomp is een waterpomp die geheel in de te verpompen vloeistof wordt ondergedompeld. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze waterpompen.

×
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
×