RVS sanitair

Met RVS sanitair kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. In het assortiment van Warmteservice vindt u RVS wastafels, waterclosets, wastroggen en uitstortbakken van topmerken als Internorm en Senda.  lees verder

RVS sanitair

Met RVS sanitair kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. In het assortiment van Warmteservice vindt u RVS wastafels, waterclosets, wastroggen en uitstortbakken van topmerken als Internorm en Senda.

Naast RVS sanitair kunt u bij ons terecht voor gootstenen en toiletten vervaardigd van andere kwaliteitsmaterialen. Op deze en alle andere producten in het assortiment van Warmteservice gelden vaste lage prijzen. U bestelt de artikelen van uw voorkeur eenvoudig en veilig via onze website.

Langskomen kan ook

Het meeste RVS sanitair is direct uit voorraad leverbaar. Meestal wordt uw bestelling binnen één à twee werkdagen bezorgd. Ook is het mogelijk om langs te komen op een vestiging van Warmteservice: u vindt ons op meerdere locaties in Nederland. Op iedere vestiging staat ons deskundige personeel klaar om uw vragen te beantwoorden. Mocht u hulp nodig hebben bij de plaatsing van het RVS sanitair, dan kan Warmteservice u in contact brengen met een erkend installateur.

lees minder
Show all
€ 52,80 Incl. BTW
info
€ 931,31 Incl. BTW
info
€ 194,11 Incl. BTW
info
€ 521,40 Incl. BTW
info
€ 739,47 Incl. BTW
info
€ 321,16 Incl. BTW
info
€ 370,44 Incl. BTW
info
€ 1.087,25 Incl. BTW
info
€ 415,99 Incl. BTW
info
€ 614,35 Incl. BTW
info
€ 563,70 Incl. BTW
info
€ 84,55 Incl. BTW
info
close

Offerte aanvragen

Vul hieronder uw e-mailadres in en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte.

Snellere levering nodig?

close

Snellere levertijd nodig? Bel dan even met 088 - 5600 560 of met de vestiging in uw regio. Zij kunnen onderzoeken of levering via een ander inkooptraject mogelijk is. Het eventuele inkoopprijsverschil wordt zonder winstopslag aan u doorberekend

Chat met ons
WhatsApp