Advies nodig? Vandaag tot 22.00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Sanitair RVS Sanitair
Met RVS sanitair
kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid.

Met RVS sanitair kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. In het assortiment van Warmteservice vindt u RVS wastafels, waterclosets, wastroggen en uitstortbakken van topmerken als Internorm en Senda.

Naast RVS sanitair kunt u bij ons terecht voor gootstenen en toiletten vervaardigd van andere kwaliteitsmaterialen. Op deze en alle andere producten in het assortiment van Warmteservice gelden vaste lage prijzen. U bestelt de artikelen van uw voorkeur eenvoudig en veilig via onze website.

Langskomen kan ook

Het meeste RVS sanitair is direct uit voorraad leverbaar. Meestal wordt uw bestelling binnen één à twee werkdagen bezorgd. Ook is het mogelijk om langs te komen op een vestiging van Warmteservice: u vindt ons op meerdere locaties in Nederland. Op iedere vestiging staat ons deskundige personeel klaar om uw vragen te beantwoorden. Mocht u hulp nodig hebben bij de plaatsing van het RVS sanitair, dan kan Warmteservice u in contact brengen met een erkend installateur.

Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
×