Advies nodig? Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Sanitair RVS Sanitair
Met RVS sanitair
kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid.

Met RVS sanitair kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. In het assortiment van Warmteservice vindt u RVS wastafels, waterclosets, wastroggen en uitstortbakken van topmerken als Internorm en Senda.

Naast RVS sanitair kunt u bij ons terecht voor gootstenen en toiletten vervaardigd van andere kwaliteitsmaterialen. Op deze en alle andere producten in het assortiment van Warmteservice gelden vaste lage prijzen. U bestelt de artikelen van uw voorkeur eenvoudig en veilig via onze website.

Langskomen kan ook

Het meeste RVS sanitair is direct uit voorraad leverbaar. Meestal wordt uw bestelling binnen één à twee werkdagen bezorgd. Ook is het mogelijk om langs te komen op een vestiging van Warmteservice: u vindt ons op meerdere locaties in Nederland. Op iedere vestiging staat ons deskundige personeel klaar om uw vragen te beantwoorden. Mocht u hulp nodig hebben bij de plaatsing van het RVS sanitair, dan kan Warmteservice u in contact brengen met een erkend installateur.

Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00.
×