Advies nodig? Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 08.00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Sanitair Sanitair kranen

Sanitair kranen

Warmteservice verkoopt diverse soorten sanitair kranen. Onder deze kranen vallen onder andere stopkranen, wasmachinekranen, kogelkranen en vorstvrije gevelkranen. Wij leggen u graag uit wat de functie van de betreffende kraan is.

Stopkraan
Er zijn diverse soorten stopkraantjes. Met een stopkraan sluit u de watertoevoer op ieder gewenst moment af. Zo zijn er stopkranen voor de stortbak maar ook om de gehele watertoevoer af te sluiten. U kunt kiezen voor een inbouwstopkraan, opbouwstopkraan of een standaard stopkraan. Warmteservice heeft kranen in iedere gewenste vorm of maat.

Omstelkraan
Een omstelkraan gebruikt u wanneer u een bad-douche combinatie hebt. U kunt met een omstelkraan wisselen van douchestraal naar water uit de badkraan.

Inbouwthermostaat
Met een inbouwthermostaat schaft u een thermostaatkraan aan die ingebouwd dient te worden.

Wasmachinekraan
Een wasmachinekraan voorkomt dat er gebruikt water terugloopt in de waterleiding.

Kogelkraan
Een kogelkraan is een kraan waarmee je op een snelle manier de toevoer van vloeistof kunt stoppen. Dit kan eenvoudig door de hendel een kwartslag te draaien.

Buitenkraan en vorstkraan
Een buitenkraan is altijd handig voor wateraanvoer in de voor- of achtertuin. Warmteservice heeft diverse kranen zoals ook een vorstvrije buitenkraan. Deze geeft geen probleem in een vorstperiode in de winter.

Kranen (4.456) i
Douche (4.046) i
Toilet (3.522) i
Toilet accessoires (1.612) i
Bad (1.430) i
Onderdelen (228) i
RVS Sanitair (160) i
Pompen (108) i
Meer
Meer
×
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 08.00.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 08.00.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 08.00.
×