Advies nodig? Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Sanitair Toilet Kunststof reservoirs

Kunststof reservoirs

Bij Warmteservice vindt u alles voor uw toilet. Ons aanbod loopt van toiletpotten en urinoirs tot wc-brillen en hygiënische prullenbakken. Binnen dat complete aanbod horen ook waterreservoirs voor uw toilet. Die leveren wij in alle soorten en maten.

Een groot aantal reservoirs nodig voor uw bedrijfstoiletten? Dan leveren we u graag een set standaardmodellen. Kiest u graag voor meer stijl? Dat kan ook. Onze modellen van Geberit tonen dat gebruiksvoorwerpen nuttige toepassingen als waterbassins ook heel elegant kunnen zijn.

Kies uit ons online overzicht

Onze site biedt u het voordeel dat u alvast rustig ons assortiment van kunststof reservoirs kunt bekijken. Maakt u al een keuze op basis van ons online overzicht? Dan hoeft u niet meer op stap om uw bestelling op te halen. Wij bezorgen door heel Nederland. Bestelt u online, dan bezorgen wij alles binnen twee werkdagen. Kijkt u toch graag eerst in het echt rond? Ook dat kan. Onze deskundige personeel staat u graag te woord in een van onze 68 vestigingen.

×
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00.
×