Advies nodig? Vandaag tot 16.00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Sanitair Toilet Urinoirs

Urinoirs

Het ene urinoir is het andere niet en dat blijkt wel uit ons ruime online assortiment urinoirs. We leveren urinoirs voor gebruik in uw eigen badkamer of toilet, maar ook speciale urinoirs die geschikter zijn voor in de horeca of in utiliteitsgebouwen. Hoekurinoirs, inbouwurinoirs, luxe urinoirs met flushcontrol, enzovoort: u vindt het allemaal op warmteservice.nl tegen gunstige online prijzen.

Ook wandclosets en wc accessoires bestelt u voordelig op warmteservice.nl.

Urinoirs: gunstig geprijsd en gratis bezorgd

Profiteer van onze gunstige leveringsvoorwaarden en bestel uw urinoir eenvoudig en voordelig op warmteservice.nl. U kunt er ook voor kiezen uw bestelling af te halen bij een van onze 67 vestigingen.

De kans dat wij uw bestelling nog dezelfde dag verzenden is groot, omdat we werken met grote voorraden. Profiteer vandaag nog en bestel uw urinoir op warmteservice.nl.

Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 16.00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 16.00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 16.00 bereikbaar.
×