Advies nodig? Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Sanitair Toilet
Nieuw toilet nodig?
Warmteservice levert alle A-merken.

Wat voor type toilet u ook zoekt, u vindt het op warmteservice.nl. Wij verkopen een ruim assortiment toiletten van alle A-merken zoals Villeroy & Boch, Geberit, Laufen en Duravit.. Wandclosets, staande closetpotten , urinoirs maar ook voor complete toiletsets kunt u bij Warmteservice terecht. Of bent u op zoek naar een design toilet of douche wc? Ook daarvoor heeft u bij ons een ruime keuze. U bestelt uw toilet en de onderdelen eenvoudig en voordelig online.

Bestelt u een wc pot op warmteservice.nl dan bent u verzekerd van de uitstekende kwaliteit van A-merken. En om uw toilet of badkamer helemaal af te maken, kunt u bij warmteservice.nl ook terecht voor wc brillen, reservoirs, bedieningspanelen en allerlei ander materiaal dat u nodig hebt om uw toilet te installeren.

Bestel uw toilet gemakkelijk online

Bestel uw nieuwe toilet eenvoudig en voordelig op warmteservice.nl en profiteer van onze gunstige leveringsvoorwaarden. Bestelt u voor meer dan 50 euro aan grote goederen? Dan bezorgen we uw bestelling gratis in vrijwel heel Nederland (meer informatie). U kunt er ook voor kiezen uw toilet af te halen bij een van onze 68 vestigingen.

We werken altijd met grote voorraden, dus de kans is groot dat we de bestelling nog dezelfde dag kunnen verzenden. Profiteer vandaag nog en bestel alles voor het kleinste kamertje op warmteservice.nl.

Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07.00.
×