Advies nodig? Vandaag tot 22.00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Sanitair Wastafels en fonteinen
Op zoek naar wastafels en fonteinen?
Warmteservice levert alle A-merken.

Op warmteservice.nl vindt u ongetwijfeld de wastafel die u zoekt. Ons assortiment is dusdanig groot dat uw nieuwe wastafel er zeker tussen zit. Bent u op zoek naar een dubbele wastafel? Of zoekt u een waskom? Bij ons vindt u de juiste wastafel voor elke badkamer in alle soorten en maten. Hieronder een overzicht van verschillende wastafels die wij aanbieden:

 • Waskommen
 • Opzetwastafels
 • Inbouwwastafels
 • Hoekwastafels
 • Meubelwastafel
 • U hebt de keuze uit een enorm online assortiment met wastafels van uiteenlopende formaten, materialen en designs. U kunt ons aanbod eenvoudig filteren op merk, maat en prijs. Naast de wastafels kunt u op warmteservice.nl ook uw wastafelkraan bestellen.

  Voordelig online bestellen

  Als u een wastafel op warmteservice.nl bestelt bent u voordelig uit. Het grootste deel van ons assortiment kunnen wij naar u verzenden. U kunt er voor kiezen uw wastafel af te halen bij een van onze 68 vestigingen.

  We werken altijd met grote voorraden, dus de kans is groot dat we de bestelling nog dezelfde dag kunnen toesturen. Profiteer vandaag nog en bestel uw wastafel op warmteservice.nl.

Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
×