Advies nodig? Vandaag tot 22.00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Verwarming CV aansluitmateriaal Vuilafscheider en luchtafscheider

Spirotech Vuilafscheider en luchtafscheider

Vuilafscheider

De SpiroTrap verwijdert vuildeeltjes uit het installatiewater. Die vuildeeltjes - hoe klein ook - kunnen immers grote problemen veroorzaken in een installatie. De vuilafscheider van Spirotech is veel effectiever én onderhoudsvriendelijker dan een filter. Een filter slibt namelijk dicht, met een grote drukval tot gevolg. Bovendien is het vervangen van een filter vaak een lastig karwei; het spuien van de SpiroTrap kost slechts enkele seconden. Met de SpiroTrap worden storingen, slijtage en onderhoud daadkrachtig teruggedrongen.Vuilafscheiders worden geplaatst in de retourleiding van een cv-systeem en filteren vuil uit het systeem.

Luchtafscheider

Wanneer lucht niet voldoende uit het installatiewater wordt verwijderd, ontstaan er tal van ongemakken en problemen. Af en toe handmatig ontluchten kan dit niet voorkomen. Spirotech heeft echter het ideale product om zelfs de kleinste luchtbellen uit het installatiewater te verwijderen: de SpiroVent luchtafscheider. De kern van dit product is de unieke Spirobuis, die circulerende lucht en ingesloten luchtbellen op een bijzonder effectieve manier uit het water haalt.

Toegepaste filters

Merk

Spirotech×
×
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
×