Advies nodig? Vandaag tot 22.00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten

Overstortventiel

Een overstortventiel is in feite vooral een stok achter de deur. Neemt de druk van uw cv-ketel te sterk toe, dan wordt deze normaal gesproken opgevangen door het expansievat.

Dit vangt in eerste instantie druk die hoger dan de normale drie bar is op. Is uw expansievat kapot, dan wordt de overtollige luchtdruk via het overstortventiel afgevoerd. Het ventiel is vaak niet nodig maar wel onmisbaar waar het gaat om de bescherming van uw cv-ketel en radiatoren.

Experts op het gebied van verwarming

Bij Warmteservice bestelt u online eenvoudig een universeel overstortventiel. Vaak is de bezorging dan de volgende werkdag al een feit. Werkt uw overstortventiel prima maar uw expansievat niet? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze deskundige medewerkers weten alles over cv-ketels en radiatoren. Vragen? Bel ons gerust. Indien er iets vervangen dient te worden zijn onze installateurs u graag van dienst. Zowel in uw eigen huis als in onze vele vestigingen.

Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
×