Advies nodig? Vandaag tot 22.00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Verwarming CV-ketel HR Concentrische ketel

HR Concentrische ketel

Warmteservice kan u alles vertellen over HR combiketels met een concentrische rookgasafvoersysteem. Koolmonoxidevergiftigingen zijn helaas volop in het nieuws. Door gebruik te maken van HR combiketels met een concentrische rookgasafvoersysteem wordt de kans op koolmonoxidevergiftiging verkleind. Om de veiligheid te bevorderen raadt Warmteservice aan een concentrisch rookgasafvoersysteem te gebruiken voor nieuwbouw én bij renovatie.

HR Combiketel met concentrisch

Concentrisch rookgasafvoer en veiligheid


Concentrische systemen bestaan uit een pijp-in-pijp constructie, die een extra vangnet bieden bij eventuele lekkages. In de meeste landen om ons heen is concentrisch al een verplichting. Bij concentrische leidingen stromen de rookgassen door een centrale buis (rookgasafvoerleiding) naar buiten en komt de verbrandingslucht via een buis daaromheen (luchttoevoerleiding) naar binnen. Deze constructie zorgt ervoor dat bij lekkage de rookgassen niet direct in de woning terecht komen, maar in de luchttoevoerleiding. Door vervuiling in het luchttoevoerkanaal (recirculatie) slaat de cv-ketel direct op storing en is het gevaar op koolmonoxidevergiftging hierdoor sterk gereduceerd.

Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
×