Advies nodig? Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00
Menu
€ 0,00 incl. btw
0
Sluiten
Sluiten
Home Verwarming Luchtverwarming Direct gestookte heater

Direct gestookte heater

(32 producten)

Warmteservice levert een direct gestookte heater van het merk Winterwarm, toonaangevend fabrikant van diverse industriële verwarmingssystemen en al bijna zeventig jaar gespecialiseerd in direct gestookte luchtverwarming. In ons assortiment vindt u verschillende soorten van deze direct gestookte heater.

Gasgestookte heater

Een direct gestookte heater is gasgestookt en is verkrijgbaar in een open en een gesloten systeem. Door middel van een ventilator wordt de warmte de ruimte in geblazen. Een gasgestookte heater is ideaal voor grote ruimtes. Denk aan bedrijfshallen, magazijnen en opslagplaatsen. Warmteservice heeft ook indirect gestookte heaters in het assortiment.

Profiteer van onze vaste lage prijzen voor een direct gestookte heater en bestel eenvoudig en snel online in onze webshop. Wilt u meer informatie? Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de aanleg en keuze van een direct gestookte heater.

Direct af te halen in 3 vestigingen, of na 1 tot 3 werkdagen af te halen in alle vestigingenBekijk voorraad dichtsbijzijnde vestiging
Voor 23:59 besteld, woensdag gratis thuisbezorgd
€ 168,18 incl. btw

Toegepaste filters

Verwarming× Luchtverwarming× Direct gestookte heater×
×
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00
×