Advies nodig? Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00
Menu
€ 0,00 Incl. BTW
0
Sluiten
Sluiten

Luchtgordijn

(21 producten)

Een luchtgordijn wordt vaak geplaatst boven de ingang van winkels of openbare gebouwen. De functie van een luchtgordijn is het creëren van een scheiding tussen de koude buitenlucht en de warme binnenlucht. De gordijnen kunnen worden verwarmd middels CV of elektra.

Verschillende modellen luchtgordijnen van Itho

Warmteservice verkoopt verschillende modellen luchtgordijnen van het merk Itho. Het Uniline luchtgordijn is gemaakt van duurzame materialen en voorzien van een RF-bedieningsschakelaar, waarmee de snelheid van de luchtstroom eenvoudig in te stellen is. Op de regelaar kan ook een aanwezigheidsmelder worden aangesloten die er voor zorgt dat het luchtgordijn wordt ingeschakeld of naar een hogere snelheid doorschakelt als er mensen in de winkel zijn.

Het Cassette model werkt net als de Uniline, maar is speciaal ontwikkeld voor inbouw in een systeemplafond. Het Tandem model splitst de aangetrokken lucht in twee dunne luchtstromen. De buitenste luchtstroom blijft onverwarmd en de binnenste luchtstroom wordt via een warmtewisselaar of elektrisch element verwarmd, voordat deze wordt uitgeblazen. Zo hoeft minder lucht verwarmd te worden, waardoor er 38% minder energie nodig is en ook minder ketelvermogen bij een cv-gevoed model. Bij een elektrisch Tandem model kan de aansluitwaarde lager zijn.

Toegepaste filters

Verwarming× Luchtverwarming× Luchtgordijn×
×
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (Offline) Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 07:00
×