Advies nodig? Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00
Menu
€ 0,00 incl. btw
0
Sluiten
Sluiten

Petroleumkachel

(2 producten)

Verwarm snel, zuinig en overal met een petroleumkachel. Vanwege de mobiliteit en de snelheid waarmee een petroleumkachel een ruimte kan verwarmen is deze ideaal voor situaties zoals op de camping of op locaties waarbij geen reguliere verwarming aangesloten kan worden. Bekijk welke petroleumkachel het beste geschikt is voor uw situatie, op basis van het oppervlak en capaciteit.

Petroleumkachel aanschaffen?

Kies de gewenste afmetingen en wattage en bestel eenvoudig online. Heeft u vragen of advies nodig bij de aanschaf van uw petroleumkachel? Ons deskundige personeel helpt u graag op weg bij het maken van de juiste keuze en zal al uw vragen beantwoorden. U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail, contactformulier of in één van onze vestigingen.

Toegepaste filters

Verwarming× Sfeerhaard en gaskachel× Petroleumkachel×
×
Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00
×